Revidirana vsebina porekla blaga

datum: 15.10.2015

kategorija: Novice

V sredo, 11. 11. 2015 je prva ponovitev seminarja "Novosti v poreklu blaga v praksi" z revidirano vsebino. Kaj pomeni "revidirana vsebina"? To pomeni, da so točke seminarskega programa enake kot pri prvi izvedbi, strokovna izvajalka pa bo v drugi izvedbi upoštevala vprašanja in dileme, ki so jih imeli slušatelji na septembrskem seminarju. To seveda v nadaljevanju pomeni, da je vsebina še bolj približana dejanskim potrebam strokovne prakse.


Takšen pristop seveda ni novost pri naših seminarjih, posebej pa jo poudarjamo pri seminarju o poreklu blaga zato, ker imajo tovrstna dopolnila vsebine za slušatelje zelo velik pomen. Področja poslovanja so namreč zelo različna, prav tako so različne države, s katerimi podjetja poslujejo. S sodelovanjem na seminarju, s svojimi vprašanji in dilemami ter s predstavitvijo svojih specifičnih problemov udeleženci dajejo strokovni izvajalki usmeritve in informacije, na osnovi katerih svoj program pregleda (revidira) in tako dobljene dopolnilne vsebine vključu v naslednjo izvedbo.

Prva ponovitev revidirane vsebine seminarja Novosti pri poreklu blaga v praksi bo torej 11. 11. 2015, zdaj pa je ravno pravi čas za prijavo.