IZTEKA SE ČAS ZA PRIJAVO S POSEBNO UGODNOSTJO

datum: 28.08.2014

kategorija: Novice

Prijave v ŠOLO POREKLA BLAGA z možnostjo udeležbe po znatno znižani ceni (300,00 EUR + 22% DDV)zbiramo le še do 31. 8. 2014. Po tem datumu bo veljala redna cena (400,00 EUR + 22% DDV), zato Vam svetujemo, da s prijavo pohitite. Poleg tega da gre za kar precejšen prihranek, si s pravočasno prijavo zagotovite svoje mesto v skupini, ki smo jo zaradi načina dela (praktične vaje, osebni pristop, ponavljanje snovi, itd.) številčno omejili.


Družba ODIN je na podlagi dolgoletne tradicije izobraževanja in usposabljanja na področju carinskega in zunanjetrgovinskega poslovanja pripravila 20 urni program specialističnega usposabljanja za opravljanje poslov na področju porekla blaga - ŠOLA POREKLA BLAGA (17. 10. 2014 - 21. 11. 2014).

 
K vpisu v Šolo vabimo predvsem:

  • tiste, ki se v podjetjih uvajate v delo na področju zunanjetrgovinskega poslovanja;
  • tiste, ki prevzemate vodenje uvoznih in izvoznih oddelkov in imate ustrezno stopnjo izobrazbe, nimate pa specialnih strokovnih znanj s področij, ki jih morate poznati za operativno delo;
  • tiste, ki že opravljate uvozne in izvozne posle, pa bi radi svoja znanja učvrstili in sistematično uredili, da bi jih lahko uporabljali v praksi;
  • direktorje manjših in srednjih podjetij, ki poslujejo ali nameravajo poslovati s tujino.

 S pridobljenimi znanji boste lahko kandidati prispevali h konkurenčnosti podjetja, saj preferencialno poreklo prinaša določene carinske ugodnosti - znižanje carinskih stopenj ali celo njihovo oprostitev. Zato je treba vedno že vnaprej dobro razmisliti, kakšno je pravilo za pridobitev preferencialnega porekla in kje nabavljati izdelke ali polizdelke, saj je blago, ki ima preferencialno poreklo, mnogo lažje prodati. Kandidati se bodo torej naučili pravil, ki jih morajo poznati, če želijo, da bo njihovo podjetje uspešno pri trgovanju tako s tretjimi državami kot tudi z državami članicami EU.

Podrobnosti programa in možnost spletne prijave na:

http://www.odin.si/seminarji/aktualni_seminarji/2014020510102378/