VSE O NOVEM POKOJNINSKEM ZAKONU ŠE LETOS

datum: 07.12.2012

kategorija: Novice

Samo še do konca leta imate čas ugotavljati, kateri pogoji za upokojitev so za vas ali vaše delavce ugodnejši: sedanji ali novi, ki stopijo v veljavo z novim letom. Zato za vas organiziramo seminar o novi pokojninski zakonodaji že v sredo, 19. decembra 2012 in vam s tem dajemo čas za ukrepanje. Program sta pripravila in bosta predavala Marijan Papež, generalni direktor Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije, Irena Štrumbelj Trontelj, višja strokovna sodelavka v Zavodu za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije. Program bo na naših spletnih straneh v celoti objavljen v ponedeljek, 10. 12. 2012, ko bo možna prijava, rezervacije pa sprejemamo takoj.


Nova pokojninska zakonodaja je bila sprejeta v torek, 4. decembra 2012 in bo začela veljati s 1. 1. 2013. Ker se mnogi elementi z novimi predpisi radikalno spremenijo, imate le še do konca leta čas ugotavljati, kateri pogoji za upokojitev so za vas ali vaše delavce ugodnejši: sedanji ali novi. Da bi lahko pravočasno ukrepali, če so vam bolj po volji sedanji predpisi, ali da bi se pravočasno pripravili na nove predpise, za vas organiziramo seminar Kaj prinaša modernizacija obveznega pokojninskega in invalidskega zavarovanja že v sredo, 19. decembra 2012. Program sta pripravila in bosta predavala Marijan Papež, generalni direktor Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije, Irena Štrumbelj Trontelj, višja strokovna sodelavka v Zavodu za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije.

 

Dokončen program in ostale podrobnosti o seminarju bodo objavljene na naših spletnih straneh v ponedeljek, 10. 12. 2012. Ker bo od tedaj dalje za prijavo na seminar relativno malo časa, število udeležencev pa bo omejeno, svetujemo, da si mesto na seminarju rezervirate takoj, in sicer po e-pošti na naslov info@odin.si, v rubriko »zadeva« pa vpišite: rezervacija 19. 12.