Priložnost za novega sodelavca s širokim spektrom znanja

datum: 27.09.2012

kategorija: Novice

Spoštovani,

ste morda zaposleni v vaši organizaciji preveč zasedeni s svojim rednim delom, a morate kljub temu poleg osnovnega poprijeti tudi za delo, ki vam ne gre najbolje od rok? Imate veliko vsakodnevnega kopiranja in vezav gradiv, ki vam jemlje dragoceni čas?

Imate na vaših računalnikih obsežne baze podatkov, ki so potrebne vsakodnevnega evidentiranja in obnavljanja? Imate težave s postavitvijo tehnike in z ostalo logistiko v zvezi z različnimi poslovnimi dogodki, ki jih prirejate za vaše poslovne partnerje, stranke ali za zaposlene?

Ali za oblikovanje vaših zloženk in drugega promocijskega materiala uporabljate zunanjega izvajalca? Ali za dostavo različnih pošiljk, ki gredo iz vaše hiše, in za druga kurirska dela najemate zunanjo kurirsko službo?

Ali pa morda potrebujete le receptorja, ki bo na prijazen način telefonsko komuniciral s strankami, oziroma jih sprejemal in jih prijazno usmerjal na želeno mesto?

Če je vaš odgovor na kakšno od zgoraj zastavljenih vprašanj DA, se vam splača brati dalje


Ste morda torej razmišljali, da bi v svoj kolektiv sprejeli novega sodelavca, ki bi opravljal vsa ta dela in še kaj? Ste razmišljali, da bi v hiši imeli osebo za različna dela in na voljo v vsakem trenutku, da vam ne bi bilo treba čakati na zunanjega izvajalca, ko se najbolj mudi, in ga še drago plačevati?

 

Oseba, ki jo imamo v mislih, je bil pri dosedanjem delodajalcu odgovoren za grafično pripravo in tisk gradiv različnih obsegov in oblik, za pripravo elektronskih učnih in delovnih gradiv, za urejanje baz podatkov in tehnično izvedbo obveščanja, za informiranje preko spletnega portala ter za logistiko v zvezi z izvedbami strokovnih srečanj, promocijskih dogodkov, izobraževalnih oblik in drugih poslovnih dogodkov. Ko je bilo treba, je sprejemal stranke in v telefonskem klicnem centru dajal informacije in nasvete strankam, saj se je dodatno usposabljal tudi za telefonsko komuniciranje.

 

Če želite torej v svoj kolektiv poštenega, zanesljivega in vestnega sodelavca, na katerega se lahko obrnete za pomoč v vsakem hipu in mu lahko tudi popolnoma zaupate, nam pišite (info@odin.si) ali nas pokličite (01 511 31 60) in povezali ga bomo z vami!