Končno: Komisija EU uradno objavila vstop Hrvaške v SAP kumulacijo

datum: 22.07.2011

kategorija: Novice

Komisija EU je (končno) v uradnem listu EU C 215 objavila obvestilo o vključitvi Hrvaške v SAP kumulacijo, in to z veljavnostjo za nazaj, torej že od 1.6.2011.


Komisija EU uradno objavila vstop Hrvaške v SAP kumulacijo

 

Komisija EU je (končno) v Uradnem listu EU C 215 objavila obvestilo o vključitvi Hrvaške v SAP kumulacijo, in to z veljavnostjo za nazaj že od 1.6.2011. Vsi, ki ste to dejstvo v poslovnem smislu že upoštevali, ste seveda delali prav in bili tudi nekaj tednov pred evropsko vlado.

 

Objavili  smo že datum seminarske delavnice o poreklu blaga, in sicer bo v sredo, 5. 10. 2011. Na tej delavnici bo stekel tudi pogovor o prvih izkušnjah poslovanja s Hrvaško po 1. 6. 2011, kar pomeni, da se boste lahko udeleženci veliko naučili na osnovi izkušenj tistih, ki so z našo jugovzhodno sosedo že poslovali po novem.

 

Seveda pa celotno politično dogajanje v zvezi z vključevanjem Hrvaške v EU tudi mi pozorno spremljamo in bomo, ko bo za to pravi čas, pripravili poseben seminar, ki bo posvečen samo poslovnim in postopkovnim vprašanjem sodelovanja po njenem vstopu. Ali bo enako kot z drugimi državami članicami? Načeloma da, ampak…

 

Želimo Vam lepe spomine na dopust, če je že za Vami, in čudovito preživljanje prostih dni, če so še pred Vami.