Šola carinskega in zunanjetrgovinskega poslovanja

datum: 17.03.2011

kategorija: Novice

Od 4. februarja 2011 dalje poteka Šola carinskega in zunanjetrgovinskega poslovanja, ki ima 17 rednih slušateljev. Pred nami so še trije moduli.


Od 4. februarja 2011 dalje poteka Šola carinskega in zunanjetrgovinskega poslovanja, ki ima 17 rednih slušateljev, občasno pa se nam pridruži še nekaj slušateljev, ki jih zanima le posamezna tema.

 

 

 __________________________________________________

 

 

datum: 28.02.2011

 

Pred nami je še šest modulov, za nami pa sta že dva, in sicer: Razvrščanje blaga v kombinirano nomenklaturo carinske tarife in Poreklo blaga.

 

Za redne slušatelje to pot objavljamo dodatno gradivo. Upamo, da niste pozabili gesla za vstop. Dolžni pa smo Vam še nekaj dodatkov s prvega predavanja, ki Vam jih bomo ponudili takoj, ko nam bodo dosegljivi.

 

V petek, 18. 2. 2011 se vidimo na tretjem srečanju: TARIC

 

dodatno gradivo 

 

P.s. Slike s šolanja so tule!

 

 

 __________________________________________________

 

 

datum: 28.02.2011

 

Marčni del šole carinskega in zunanjetrgovinskega poslovanja

 

Po – za nekatere spornih – enotedenskih počitnicah se nadaljuje šolanje v petek, 4. 3. 2011, in sicer s temo AVTOMATIZIRAN UVOZNI POSTOPEK, ki jo bo predstavil gospod Milan KUŠER. Z zadnjega srečanja sta samo dve sličici dodani k ostalim Udeleženci šolanja pa so med seboj spletli tudi vezi, tako da zdaj delujejo že kot pravi razred.
 

seznam s podatki udeležencev

 

 

__________________________________________________

 

 

datum: 03.03.2011

 

Šolo carinskega in zunanjetrgovinskega poslovanja, ki pravkar poteka, bomo izvajali tudi letos jeseni, vpis vanjo pa se bo začel že prihodnji mesec.

 

Za vse sedanje udeležence pa imamo na voljo pomembne informacije, pravilnike za petkovo srečanje, ki jih dobite po spodnji povezavi.

 

pravilniki

  

 

__________________________________________________

 

 

datum: 07.03.2011

 

Jeseni ponovni, drugi vpis v Šolo carinskega in zunanjetrgovinskega poslovanja

 

Aprila se bo začel predhodni vpis v jesensko Šolo carinskega in zunanjetrgovinskega poslovanja. Šola bo prav tako potekala v dveh delih: osnovni in osrednji del. O predhodnem vpisu bomo preko naših spletnih strani in preko elektronske pošte obvestili vse, ki jih tovrstno usposabljanje zanima.
 

Osrednji del zdajšnjega vpisa je na polovici. Udeleženci lahko v tej novici dobite tudi nekatere koristne povezave s področja kombinirane nomenklature, prav tako pa tu najdete tudi odgovora na dve vprašanji, zastavljeni na predavanju.

 

V petek, 11. 3. 2011 nadaljujemo s temo Tranzitni postopek.

 

Koristne povezave s področja kombinirane nomenklature in odgovora na dve vprašanji

 

 

 __________________________________________________

 

 

datum: 17.03.2011

 

gradivo za 18-3-2011-NCTS